• Tapasztalat: cégünk több mint 30 éve gyárt lábbeliket, ortopéd cipőket több mint 20 éve, kézműves termékeinket nemzetközi versenyeken több alkalommal jutalmazták aranyérmekkel és különdíjjal!
  • Több ezer elégedett vásárló akik évről-évre visszatérnek cégünkhöz hogy elkészítsük lábbelijét
  • Mert nálunk fontos a vevői elégedettség: ugyanúgy mint minden méretre készített terméknél elképzelhető hogy az Ön lábbelijén is kell igazítani az első próba után. Amennyiben bármi problémája van, kérjük jelezze és hozza vissza a lábbelit, és biztosan kényelmessé tudjuk varázsolni Önnek
  • Sok csaló cég van a piacon, akik elengedik a beteg által fizetendő részét a cipőnek. Ezek a cégek a méretre gyártott egyedi bőrcipő helyett gyakran műbőr, sorozat-gyártott kínai cipőkkel szolgálják ki ügyfeleiket, ám így nem csak rossz minőségű lábbelit kap az ügyfél, de a betegsége sincs megfelelően kezelve. Amennyiben nálunk vásárol biztos lehet benne hogy csak az Ön részére gyártott, bőr felsőrészű lábbelit kap!
  • Mert nálunk nem szükséges beutalót kérni háziorvosától, hiszen saját orvosi rendelőnkben tapasztalt ortopédiai szakorvos rendel, akik ingyen* megvizsgálják a lábát és javaslatot tesznek Önnek! 
  • Mert egyedülálló az Ön lábára készített lúdtalpbetét készítésére is lehetőség van nálunk!

*amennyiben a felírt vényt nálunk váltja be

 

Kapcsolat

Méretvétel és Orvosi rendelő:
La-Belly 2001 Kft.
4026 Debrecen, Egymalom u. 3
Tel: (52) 453-658
Mobil: (30) 199 166 3

Nyitvatartás:
H-P: 8:30-16:00
SZ-V: ZÁRVA

Méretvétel, Gyógyászati segédeszközök forgamazása:
4026 Debrecen, Bethlen u. 11-17
(SZTK rendelőintézet)

Nyitvatartás:
H-P: 8:00-16:00
SZ-V: ZÁRVA